Ons coaching traject

 

Onze coaches 

Onze missie & visie

Wij zijn Improvement Coaching, een jong en groeiend educatiebedrijf met een passie voor het helpen van mensen om het uiterste uit zichzelf te halen. Ons team bestaat uit 3 enthousiaste jonge ondernemers uit Amsterdam die al vanaf jongs af aan actief bezig zijn met ondernemen. Nadat ons marketingbureau Improvement Media een groot succes is geworden in 2019 hebben wij besloten dat wij mensen willen helpen om hetzelfde te bereiken als een nieuwe uitdaging.

 

Veel jongeren willen vandaag de dag een eigen bedrijf beginnen. Zij hebben echter geen idee hoe en wat. Tegenwoordig bieden veel online “guru’s” kant en klare cursussen aan en beloven dat mensen succesvol ervan zullen worden. Dat is dan ook precies de reden dat wij dit coaching traject aanbieden, dit is namelijk een 3 op 1 coaching bij ons op kantoor waar je met je persoonlijke situatie verder geholpen wordt. Wij geloven er namelijk in dat elk persoon zichzelf in een andere situatie bevind en andere behoeftes/hulp nodig heeft. Wij achterhalen eerst de situatie van onze studenten en kijken dan hoe wij ze het beste verder kunnen helpen.

 

Creëren wij zo niet alleen maar concurrentie voor onszelf? Uiteraard is dat één van de eerste gedachtes die bij je opkomt. Echter geloven wij in abundance; digitale marketing is een gigantische marktsector en elk bedrijf heeft marketing nodig.  Succes voelt het beste wanneer het wordt gedeeld!

 

CONTACT

Opgeven gratis intro les

 Adres: Leidseplein 5, 1017 RR Amsterdam

Tel: 

Jesse: +31 6 550 507 56

Ryan: +31 6 315 573 49

Quinten: +31 6 409 446 18

© 2019 by JEMO

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now